• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart
 •  

Een klein deukje kan grote gevolgen hebben.
Er is altijd kans op elektronische schade achter de zichtbare schade. Zoals een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden. Het is dan ook essentieel om schade door een expert te laten beoordelen, zodat dit - indien nodig - met de juiste specialistische apparatuur kan worden gerepareerd.

Daarom introduceert Mercedes-Benz: Repair & Reconnect.
De nieuwe schadeservice voor de Benelux. 

Werkplaatsafspraak 


Pech onderweg 

Hulp nodig? Bel direct 00800 1 777 7777

Parkeerschade

Schade aan uw bumper. Het kan iedereen overkomen door steenslag, een paaltje of de trekhaak van een andere auto.

Een kras, deuk of een scheur in de bumper kunnen een directe impact op de Active Brake Assist hebben. Deze voorkomt kop-staartbotsingen en ongevallen met overstekende voetgangers door actief in te grijpen wanneer u iets zou missen.

Ruitschade of vervanging

Een ster of barst in uw voorruit. Met de juiste gereedschappen en materialen is het optisch zo gerepareerd.

Het correct monteren van een voorruit in uw Mercedes-Benz luistert echter nauw. Zo maakt de correcte montage van de voorruit direct onderdeel uit van de veiligheidssystemen van de auto.
Bijvoorbeeld de Active Lane Keeping Assist. Deze waarschuwt met een trillend stuurwiel bij het onbedoeld wisselen van rijbaan. Bij naderend gevaar voert het systeem ook een actieve remingreep uit.

Carrosserieschade

Een kras of deuk in de carrosserie? Ongelukkig, want hierachter bevinden zich de sensoren van de Active Blind Spot Assist.

Als het systeem signaleert dat het wisselen van rijbaan gevaarlijk is, waarschuwt het met een rode gevarendriehoek in de buitenspiegel. De omgeving van de auto wordt dan actief in de gaten gehouden. Wanneer de bestuurder niet reageert op de zichtbare waarschuwing, volgt een hoorbaar signaal. Blijft het gevaarlijk, dan volgt via het ESP een eenzijdige remingreep om de auto binnen de rijbaan te houden.
De slimme verdeling van remkracht corrigeert de richting, waardoor de kans op een aanrijding drastisch afneemt.

Waarom kiezen voor Repair & Reconnect?

Repair & Reconnect is de nieuwe Mercedes-Benz schadeservice voor de Benelux. Met Repair & Reconnect wordt ook de schade achter de schade gerepareerd.Wij hebben als gecertificeerde dealer alle specifieke kennis over de aansluitingen, kalibratie en aanpassing van sensoren en camera's in huis.

Met Repair & Reconnect blijft uw Mercedes-Benzbetrouwbaar en veilig. Precies zoals u mag verwachten.

 • Een integrale aanpak om uw auto weer in topvorm te krijgen.
 • Wij zijn gecertificeerd Repair & Reconnect dealer met alle specifieke kennis in huis.
 • Uitsluitend met specialistische apparatuur en Mercedes-Benz Originele Onderdelen.
 • 4 jaar garantie op reparatie,2 jaar op onderdelen.

Wat te doen bij schade

 1. Bel gratis de Service24h op 00800 1 777 7777 (alternatief nummer: +31(0)20 654 52 77*). Gebruik indien aanwezig Mercedes-Benz Contact of Mercedes me connect. Met een druk op de knop wordt er hulp geboden.

  *Opgelet: aan deze oproep zijn kosten verbonden.

 2. Is er contact geweest? Vul met andere betrokkenen het Nederlands of Europees schadeformulier in.Vraag gegevens van getuigen; dit is waardevol als de betrokken partijen het niet eens zijn over hoe het ongeval is ontstaan. Onderteken samen het formulier.
 3. Fototoestel of mobiel bij de hand? Maak foto's van de stand van de voertuigen, de locatie en de schade. Dit kan als bewijs dienen bij onenigheid over de toedracht van het ongeval. Schakel in het buitenland wanneer mogelijk de politie in en vraag om een verklaring.
 4. Kom lans bij Louwman Mercedes-Benz, uw Repair & Reconnect-dealer. Neem contact met ons op, rijd uw auto naar ons toe of vertel het bergingsbedrijf naar welke van onze vestigingen u wilt gaan.
 

Waar bent u naar op zoek?