• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart

Louwman reviews

George uit 'S-Hertogenbosch een maand geleden 2
Ik deel mijn slechte ervaring, zodat anderen deze ervaring bespaart zal blijven.
Het begon met een telefonisch contact voor een onderhoud. Aangekomen bij de servicedesk, is het onderhoud op een ander datum ingepland.

Bij het ophalen van de auto is men vergeten de auto uit te lezen en heeft men ongevraagd een ander onderhoudsbeurt gegeven.
Dit was zeker nog niet nodig. De nodige onderhoudsbeurt is niet uitgevoerd maar men kon een nieuwe afspraak voor maken. Ondergetekende was sprakeloos en men verschuild zich achter een excuus en drukte.

Na meerdere telefonische contacten werd het een uitgekauwd monoloog waarbij het aan de klant lag en niet aan het personeel. Typisch goed opgelet bij een commercile training voor aftersales mensen. Na het gesprek met een manager kon hij een leenauto "op hun kosten" geven en mijn auto op laten halen. Een dergelijk voorstel doet men op een kleuterschool. Na afwijzing van dit voorstel werd er beloofd voor 18.00 of anders de volgende dag terug te bellen voor een nieuwe afspraak om rond de tafel te zitten. Echter dit is alweer anderhalve maand geleden. De manager moet nog steeds zijn afspraak nakomen, het refereert naar het optreden van zijn geschoolde niveau .Het getuigt van onbekwaam handelen op alle niveaus waarbij de klant de dupe is. Men wordt met alle egards binnen gehaald maar de service is beneden maats. Ik hoop dat dit op Macro niveau in het beleid mag worden belicht, zodat de monteur in de werkplaats niet de sigaar is van dit onprofessioneel gedrag van het kader.

George.
 • Service:1
 • Expertise:2
 • Prijs/Kwaliteit:3
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Wim uit Putten 2 maanden geleden 3
Op 15/7/2020 kwamen wij onze Volvo inruilen voor een Mercedes GLA import. De APK van deze importauto zou door hen worden uitgevoerd en zo ook service beurt. Na aflevering ontdekten dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing was. Ook bleek 2 dagen later dat er geen APK keuring was verricht. Moet alsnog elders gedaan worden. Dus ga geen zaken doen met dit bedrijf. Ze zijn onbetrouwbaar als het op service aankomt. De betreffende verkoper van der Star laat dan niets meer van zich horen. Onbetrouwbare verkoper die niet reageert op emails als er aan de bel wordt getrokken
 • Service:2
 • Expertise:2
 • Prijs/Kwaliteit:1
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Simon uit Apeldoorn 4 maanden geleden 9
Via de side van Autowereld kwam ik een zeer vriendelijk geprijsde Mercedes-Benz E 200 Cabrio van de firma Louwman te Tilburg tegen.
Ook is het mogelijk via deze side een offerte aan te vragen van je eventuele inruil wat voor mij van toepassing was.
Binnen een uur werd ik teruggebeld met een prijsopgave van mijn in te ruilen BMW 316i welke maar liefst 3000 boven het bedrag lag welke ik kon ontvangen van plaatselijke BMW-dealer te Apeldoorn namelijk de firma D.
Een afspraak was dus gauw gemaakt en reeds dezelfde middag naar Tilburg vertrokken om de aan te schaffen M.B cabrio te bezichtigen.
Bij aankomst even vluchtig om de BMW gelopen en werd niet moeilijk gedaan over de zeer kleine beschadigingen, welke nu eenmaal voorkomen bij elk gebruikte auto.
De deal was binnen een half uur beklonken en binnen drie dagen kon ik de door mij aangeschafte auto ophalen. Deze bleek ook reeds afgetankt en er lag een grote bos bloemen voor mij klaar, wat een grote verrassing was.

Tevens werd er afgesproken om de eerste servicebeurt in Tilburg te doen plaatsvinden, mij zou dan een leenauto ter beschikking gesteld worden voor onbepaalde tijd en niet zoals bij de meeste garages tegenwoordig een huurauto.
Nog een groot voordeel dat er bij eventuele calamiteiten via het 06 nummer van de verkoper rechtstreeks contact met hem opgenomen kan worden dus de lijnen zijn erg kort.
Bij thuiskomst de auto toch even laten controleren door buurman Appie, eigenaar van garagebedrijf de Assel te Apeldoorn, zijn conclusie luidde:
Het is geen straf om eigenaar te zijn van deze auto

Ik wil al de medewerkers van de firma Louwman Mercedes Benz te Tilburg bedanken voor hun gastvrij onthaal en in het speciaal Herbert.
Je bent voor mij een TOPPER.

Groetjes van Joyce en Simon uit Apeldoorn
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Tilburg
Sakir Kanata uit waalwijk 4 maanden geleden 1
Wat is dit een schandalig kut bedrijf zeg! kortom om OPLICHTERS.

Ik heb op 5 februari 2020 een Mercedes Benz E-63 AMG gekocht in Ruttchen Tilburg, zonder het gezien te hebben ( mijn fout )! Bij de verkoop werd er mij verteld dat er een paar restyle deukjes op zaten, vervolgens ben ik er mee akkoord gegaan omdat dat een kwestie van spot repair is. Uiteindelijk hebben we de contracten ondertekend en zijn mijn vriendin en ik naar een ander filiaal gereden om de auto te bekijken. En raad eens, het voertuig is van voor tot achter bekrast, de bumper hoekjes zijn flink beschadigd en het leder interieur is uitgeleefd voor een auto met maar 80.000KM op de teller. ( wat zoals Ruttchen Tilburg mij aangaf dat het voertuig zich in een nette staat bevindt. ) Buiten het feit dat dit soorten schades te herstellen zijn. Nu komt het volgende : 7 Februari heb ik het voertuig in ontvangst mogen nemen bij Ruttchen Tilburg. Vervolgens begint bij de eerste 1500 km er een olie lampje te branden, daarna heb ik meteen contact opgelegd met de verkoper/ contact persoon. Deze persoon geeft aan dat dit normaal is bij een Amg. Overigens geeft de verkoper van Ruttchen Tilburg nu aan dat de auto niks voor mij is. Na wat metingen en hoop kilometers te hebben gereden zijn we tot een conclusie gekomen dat de garantie zou worden verlengd met nog 6 maanden wat in totaal dus 12 maanden betekend. Bij de op een na laatste meeting ( de 5e ) hebben ze mij verteld dat als de auto onder de 1200 KM per 1 L olie verbruikt, dat er direct actie zou worden ondernomen! En raad u eens? Helaas! De receptionist van Ruttchen Tilburg heeft de metingen verhoogd door een paar honderd extra kilometers er boven op te gooien! Met het gevolg dat de auto de werkplaats niet in hoeft. Door het gebruik van foto's konden wij aantonen dat er 2 metingen onder de 1200 KMS hebben gezeten! Vervolgens heb ik dit uiteraard meteen aangegeven, vervolgens kwam de beste meneer aan met het volgende excuus : '' En nu gaan we naar de gemidd
 • Service:2
 • Expertise:1
 • Prijs/Kwaliteit:1
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Maurice uit Zetten 6 maanden geleden 2
Zeer onpersoonlijk bedrijf als je belt zijn ze in eerste instantie "netjes" maar kom niet met kritiek zoals een te lage inruil prijs of evt info over een andere auto dan krijg je alleen nog Whatsapp berichtjes tevens voor de 5e keer geprobeerd 2 andere auto's te kopen maar WEER een "flut" inruil prijs terug willen geven, het is nu klaar voor mij GEEN Ruttchen meer, ook van 7 relatie's het zelfde gehoord ook bij hun gaat het niet om een paar honderd euro verschil voor de in te ruilen auto's maar bedragen tussen de 5000-10000

euro en dan is het verschil met uitsluitend Mercedes benz dealers
 • Service:6
 • Expertise:3
 • Prijs/Kwaliteit:1
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Deniz Yilmaz uit Bergen op Zoom 6 maanden geleden 6
Bij aankomst aangemeld bij de balie waar ik door een aardige mevrouw achter de balie werd aangewezen om plaats te nemen terwijl ik werd geholpen. Er werd gevraagd wat er was met de auto zodat de monteur hiernaar kon kijken. Toen de monteur klaar was met de reparatie bood de meneer achter de balie mij de sleutels aan en vertelde mij dat ze auto in de parkeerplaats wat te vinden en niks meer over de reparatie of status van de auto. Ik kwam echter nog terug voor wat vragen voor de Meneer over de auto wat niet goed bij hem viel. Het leek alsof hij tegen zijn zin daar maar zat en antwoordde mij op een manier dat hij helemaal geen zin had in mij. Hierna belde hij gelukkig de monteur die uitermate aardig was en mijn vragen op een goede manier antwoordde.

Klantvriendelijkheid kan wat mij betreft zeker hoger. Meer communicatie en lachen. Ik verwacht ook dat al mijn vragen worden beantwoord zonder haast en tegenzin wat helaas niet zo was.
 • Service:5
 • Expertise:8
 • Prijs/Kwaliteit:6
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Eric uit Heeswijk dinther 6 maanden geleden 10
Ondanks dat het toch een cayenne is geworden wil ik mijn complimenten geven aan patrick gussenhoven voor het zeer snel reageren en handelen. En het heel plezierig helpen tijdens het verkoop proces.

Bedankt patrick en volgende keer proberen we het weer
 • Service:10
 • Expertise:10
 • Prijs/Kwaliteit:10
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Ct dorien uit Capelle aan den IJssel 8 maanden geleden 10
Ik ben dol op mn juke,maar daar parkeer plaats gebrek moest ik de juke inruilen voor smart.Ik had het daar best lastig mee,maar door patrics geduld en begrip heb ik een prettige ervaring gehad en toch bly met de smart weg gegaan en de juke achter gelaten.
 • Service:10
 • Expertise:10
 • Prijs/Kwaliteit:10
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
SD uit Houten 8 maanden geleden 10
Tymon Pool heeft ons geholpen bij het kopen van een Mitsubishi. Afspraken gemaakt en oude auto ingeruild. Bij aflevering nog uitleg meegekregen. En achteraf nog vragen? Die worden ook door Tymon beantwoord. Alles is dus naar wens.
 • Service:10
 • Expertise:10
 • Prijs/Kwaliteit:9
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
N.C. uit Dinteloord 8 maanden geleden 1
Ik heb bij Ruttchen Breda 4 velgen gekocht met daarop reeds gebruikte banden. Bij het monteren heb ik gevraagd ofdat de banden uitgelijnd konden worden. Dat zou gedaan worden en ik heb netjes de rekening betaald. Na ongeveer 3 weken kreeg ik een lekke voorband en is mijn auto naar een Mercedes-Benz dealer gesleept, niet Ruttchen. Dit op basis van de MB mobiliteit service. Daar wordt geconstateerd dat de lekke band een vervolg was van slecht uitlijnen en dat het profiel op de band nog goed was. Door het slechte uitlijnen kon de band niet meer gerepareerd worden en moesten er 2 nieuwe voorbanden op. Een flinke kostenpost. Toch nog even Ruttchen hierover gebeld. Zonder resultaat. Lag niet aan hun maar aan mij. Topservice Ruttchen, wel rekeningen declareren maar het werk heel slecht uitvoeren. En service/garantie??? Tot aan de deur en niet verder. Nooit meer Ruttchen dus.
 • Service:1
 • Expertise:1
 • Prijs/Kwaliteit:1
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Teun de Lange uit Woensdrecht 9 maanden geleden 9
Na een bezoek aan de binnenstad van Breda op een zaterdagmiddag stop ik richting huis bij Ruttchen om nog even in de showroom te kijken. Parkeer de auto en wil de auto op slot doen. Blijkt ineens dat de afstandsbediening niet meer werkt. Ook de auto start niet meer. Naar binnen gegaan en gevraagd of iemand mij kon helpen. Krijg direct koffie aangeboden en een verkoper gaat mee kijken. Conclusie afstandsbediening/sleutel is hoogstwaarschijnlijk defect. Met de reservesleutel zal de auto wel starten. Echter de reservesleutel ligt thuis.
De verkoper stelt voor om mij een proefrit te laten maken in een auto en dan de sleutel thuis op te halen (ca. 90 km retour). Dit zo gedaan en inderdaad met de reservesleutel start de auto weer.

Bij mijn vraag of ik nog iets moet betalen (b.v benzine) wordt direct gezegd niets.

Ik heb mijn auto een mercedes C-klasse uit 2010 wel bij Ruttchen nieuw gekocht maar de auto is hier al jaren niet meer onderhoud.
Dit is dan toch goede service. Nogmaals bedankt Ruttchen.
 • Service:10
 • Expertise:10
 • Prijs/Kwaliteit:
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
G. van Zanten uit Zeeland 10 maanden geleden 9
Geachte Lezer,

Vreemd wanneer je heel je leven al Mercedes rijdt, dat je n verkoop bij een aantal dealers het idee krijgt dat ze je niet serieus meer nemen, jammer een gemiste kans. Eindelijk weer eens een chte autoverkoper getroffen, iemand die afspraken na komt n.l. Paul Bouman van Rttchen Den Bosch. Alleen menselijk contact gehad per telefoon en na n bezoekje direct geslaagd en een splinter nieuwe Mercedes-Benz gekocht.
Kan het u aanraden Rttchen Den Bosch.
 • Service:8
 • Expertise:8
 • Prijs/Kwaliteit:8
Rttchen Fuso Den Bosch
John uit Dinteloord een jaar geleden 3
Slechte ervaring met Ruttchen Breda. Ben bij Ruttchen in onderhoud met 2 auto's en daar heb ik behoorlijk veel spijt van. Heb de laatste 2 jaar heel veel onderhoudskosten gehad aan beide auto's, ongeveer 12.000, en dan wordt je nog als een idioot behandeld. 2 nieuwe banden gemonteerd op een van de auto's en ik krijg maar liefst 20% korting van Ruttchen omdat ik vaste klant ben. Maar de banden zijn net zo duur als bij andere MB dealers. Sigaar uit eigen doos. Stelmotor van de turbo was kapot waardoor het lampje van het managementsysteem ging branden. Ze hadden pas een week later tijd, maak je maar geen zorgen want er kan niets gebeuren en u kunt dus gewoon blijven rijden. Verkeerd advies want 3 dagen later stond ik 's nachts met stukken. Geweldige service. 2 weken geleden was voor de 3e keer in 6 zes jaar de back-up batterij kapot, 3 weken buiten de garantie termijn. 2 jaar geleden nog kosteloos vervangen op vakantie in Duitsland door een MB dealer in Dresden. Topservice daar in Duitsland maar niet bij mijn eigen dealer. Nee kan je van Rutttchen niet verwachten. Gewoon betalen. Ruttchen neemt nog eens niet de moeite om even met MB te bellen. Nee heeft geen zin zegt men dan. Nog niet eens de moeite nemen om te bellen. Schandalig. Mijn zoon rijdt in de andere auto. Twee maal bij Ruttchen geweest met die auto voor een piepende v-snaar. V-snaar vernieuwd en de 2e keer de spanner. 430 armer en nog piept de v-snaar. Oplossing van Ruttchen; dan moeten we nog verder gaan zoeken en dat kost u nog meer geld. Is het niet de bedoeling dat men eerst zoekt naar de oorzaak en dan pas onderdelen gaat vernieuwen? Nu vervangt met onnodig onderdelen. Maar ja, wat maakt het uit. de klant betaalt.
Mijnconcessie koopt voor 1.575 nieuwe velgen en banden. De volgende dag heeft zelf de bandenspanning van de banden goed moeten zetten. Topservice van Ruttchen alweer. En ik wacht nu nog steeds op dat telefoontje m.b.t. mijn klacht over mijn back-up batterij. Teveel gevraagd schijnbaar.
 • Service:1
 • Expertise:1
 • Prijs/Kwaliteit:4
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Arjan Vos uit 's-Hertogenbosch een jaar geleden 10
Vriendelijk, goede koffie tijdens het wachten, snel klaar, rijd weer als nieuw
 • Service:10
 • Expertise:10
 • Prijs/Kwaliteit:10
Rttchen Fuso Den Bosch
Marcel de Vries uit Dordrecht een jaar geleden 1
Een splinternieuwe Mercedes CLS 53 AMG gekocht, heel veel problemen gehad met het aankoopproces, waar het aanlag geen idee maar de fouten zijn in de getalletjes aan de kant van Ruttchen

Breda geslopen en daardoor hebben we moeten middelen om het niet tot een rechtzaak te moeten laten lopen. Ondanks dat ik alles op papier had met 1000 euro verschil niet meer moeilijk gedaan. en het was al zo'n pret bederver zeg. Vervolgens konden de leuke extra'tjes (mercedes ipad houder) niet en was het gevoel van een nieuwe auto kopen ook volledig verdwenen. De Mercedes Benz enquete naar waarheid ingevuld, dat was voor Ruttchen Breda toch een reden om aan de bel te trekken, en beterschap te beloven en als nog in overleg de ipad houder te leveren als ik de enquete opnieuw zou invullen. Zand erover dat doen we. Vervolgens een maand verder, meerdere malen gemaild en gebeld. Voor mij hoeft het niet meer, nooit meer Ruttchen. Sterker nog zal ik iedereen vertellen nooit een auto daar te kopen. Kentekenplaathouders van Ruttchen eraf en een nieuwe dealer gezocht. Wat hier is gebeurd is een goed voorbeeld dat ze kennelijk veel te goed zaken doen en klanten als ik niet nodig hebben. Hierbij een waarschuwing doe geen zaken met dit dealerschap als je graag goede service zoekt en eerlijk zaken wil doen.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Reynout uit Tilburg een jaar geleden 3
Onderhoud bij 100000 km. Hoe lang duurt dat? Twee uur. Dan wacht ik er op. Na 1 uur en 50 minuten kom een receptionist melden dat ze nog iets extra willen doen, de versnellingsbakolie verversen. Hoe laat wordt het dan? 11.00 uur (=2,5) uur.

Nu wacht ik al 3,5 uur en laat de wasbeurt vervallen, net als vorige keer.

Volgende keer ander adres!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Tilburg
Rolf Schouten uit Wijchen een jaar geleden 10
Ik heb een paar weken geleden een tweedehands auto gekocht bij Ruttchen Breda. Paul Hooper heeft daarbij perfect advies gegeven en is alle afspraken meer dan correct nagekomen. Tussentijds hebben we super leuk contact gehouden en kreeg ik steeds foto'tjes binnen. Dat vond ik natuurlijk geweldig.

Joes (service) heeft auto in top conditie gebracht, waarna ik de sleutel in ontvangst mocht nemen. Het grote feest kon beginnen.

Ik kan alleen maar zeggen dat dit getuigd van liefhebberij voor auto's. En daar word ik gewoon heel vrolijk van. Kortom; een aanrader om hier je auto te kopen.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
john van Luijn uit Appeltern een jaar geleden 2
Waardeloze service, langs gegaan voor navigatie update
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Tiel
Jelle van Abeelen uit Tilburg een jaar geleden 10
Een proefrit aangevraagd en gemaakt met de nieuwste A-klasse. Verkoper Koen van der Pas heeft me super goed ontvangen, nam ruim de tijd voor vragen, liet meerdere verschillende modellen van de A-klasse zien en gaf duidelijke uitleg. Kortom: een erg fijne ervaring. Bedankt Koen!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Tilburg
Laurens Damsteeg uit Papendrecht een jaar geleden 10
Dit is de tweede bedrijfsbus die we daar bestellen en dat is niet voor niets! De service is echt top. Vanaf het bestelmoment tot het aflevermoment ben ik goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zelfs heb ik een filmpje mogen ontvangen toen de bus was aangekomen in Gorinchem. Onze verkoper is Gerwin en hij heeft echt passie voor zijn vak. Een vakkundige verkoper! Bedankt voor de goede service, wij blijven klant bij jullie.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
Chris De Caesemaeker uit Axel een jaar geleden 2
Drama\'s! Eigenlijk vanaf het eerste moment. Wij hadden ons oog laten vallen op een C180 Estate van ca. 3 jaar oud. Afspraak gemaakt met de vestiging om een proefrit te maken en jawel op de dag van afspraak was er niets bekend en ook de verkoper met wie wij een afspraak hadden was die dag vrij/vakantie. Dan de uiteindelijke offerte, die kwam best snel, alleen het inruilen van je oude auto zijn ze geen fan van. Veel te weinig voor terug gekregen. Maar bon, toch maar geaccepteerd. Een week later konden wij hem ophalen en ik kreeg een pro forma factuur welke op voorhand voldaan dient te worden. Daar was de inkoop van mijn oude auto niet op mee genomen, nee want het offerte bedrag was de inruil in mee genomen ??? Nu werd het totaalbedrag ineens 5000 meer ?? Nou ik denk het niet!! Ik zeg dan hoef ik hem niet meer te hebben. Kreeg meteen een dreigement dat ze er wel een advocaat op zouden zetten en dat ik contractbreuk deed en een claim aan mijn broek zou krijgen. Zelf had ik gelukkig mijn huiswerk gedaan en foto\'s genomen van de site en originele vraagprijs. Uiteindelijk zijn ze me dan \"tegemoet\" gekomen. NEE, er is een fout gemaakt in Breda en die zou ik dan ineens moeten betalen ?? Nou, dacht het niet. Ik rij nu iets meer dan een jaar in die auto en is er iets met het motorvermogen. Garantie ? Nee, natuurlijk niet 12 maanden, is 12 maanden en werkelijk geen dag langer. En dan krijg ik nog een sneer uit de pan dat ik toch weet hoe dat werkt ? U bent tenslotte zelf ondernemer. Mijn bedrijf bestaat uit de gratie van service en garantie en dat is niet in beton gegoten. Kennelijk hebben ze het niet nodig in Breda om klanten tevreden te houden. Wat een waardeloos bedrijf, ik kom hier nooit meer terug. Ik koop mijn auto in het vervolg elders.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
de Vries een jaar geleden 10
W212 laten voorzien van een fabrieksorgineel alarm. Werkzaamheden vakkundig verricht. Prettige garage, prima ontvangst. Prijs/kwaliteit top!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
M Kabak uit Den Haag een jaar geleden 1
Ik heb op de site van Rttchen een auto gezien en meteen contact opgenomen en aangegeven dat ik de auto wil kopen en mijn huidige auto wil inruilen. De medewerker heeft me gevraagd of ik de fotos van mijn auto kon mailen om een offerte te maken. Ik heb de fotos meteen gestuurd. 2 dagen later heb ik gebeld om de status van de offerte te vragen en ik heb gehoord dat de auto is verkocht. 2 weken later heb ik weer een auto gezien, weer gebeld, weer de fotos van mijn auto gestuurd en weer een \'sorry, die auto is helaas verkocht\' gehoord.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Tilburg
Joyce een jaar geleden 3
Slechtste verkoopervaring ooit helaas... Op de website staat dat ze er naar streven om uw verwachtingen te overtreffen, iedere keer opnieuw. Helaas hebben de 2 verkopers gedurende dit bestelproces de basisverwachtingen nog niet eens gehaald, met name door reactieve communicatie en verkeerde informatieverstrekking. Configuratie auto was niet conform verwachting door verkeerde info bij besluitvorming en werd totaal niet naar een oplossing gekeken, maar schuld bij mij gelegd. Simpele voorbeelden m.b.t. onprofessionele klantgerichtheid: Na aflevering auto zou ik binnen een week gebeld worden om evt vragen op te volgen. Ik heb na 2 weken zelf gebeld en het excuus was dat ze mijn telefoonnummer kwijt waren. Het is lastig te geloven dat ik zelfs na een intensieve bestelprocedure en aflevering van de auto niet als klant geregistreerd sta in hun systeem. Verder heb ik op mijn laatste email waarin ik mijn ontevredenheid over de foutieve configuratie geen enkele reactie meer ontvangen van beiden. Sterker nog, circa 30 minuten na mijn mail heeft de verkoper wel naar 1 van mijn medewerkers gemaild met het verzoek een afspraak in te plannen om mogelijke samenwerking in de toekomst te bespreken. En helaas kan ik zo nog wel even doorgaan. N.a.v. de slechte opeenvolgende ervaringen besloten om geen onderhoud/bandenwissel bij Ruttchen uit te voeren en dit bij een Mercedes Roosendaal te doen. Ik zal zeker niet mijn volgende auto bij Ruttchen Breda bestellen en raadt het ook iedereen af!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Ric Klijs uit Breda een jaar geleden 5
Gisteren mijn auto laten diagnotiseren op een defect aan de versnellingsbak. Ik kom hem ophalen om hem vervolgens weg te brengen naar een andere garage. Bij mijn auto aangekomen lag een afdekplaat en voorfront op de bijrijders stoel. Niet terug geplaatst!!. Ik vraag waarom is dat en het antwoord, Maar je haalt hem nu op toch kunnen die andere er makkelijker naar kijken. Hij moet er toch af....wil het wel even terug plaatsen hoor maar dan komt er uurtarief bij....Heel raar moets voor het diagnotiseren 65 euro afrekenen en moet zelf maar mijn onderdeel terug plaatsen. en dan nog wel iemand met een handicap. Jammer want kom je voor het eerst binnen wordt je netjes te woord gestaan, maar dan als j ebesluit niet tot reperatie over te gaan. Dan zijn ze in een keer niet meer thuis, wel als je geld hebt. Wat dan ook erg jammer is, dat mijn vrouw een andere auto wilde kopen omdat t repareren te duur wordt.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
M Peters uit Breda een jaar geleden 3
7 auto,s bij ruttchen in onderhoud gehad. Vooral veel slechte ervaringen met dit bedrijf. Die werkplaats chef daar die slaat alles. Ik kom der niet meer.. Nu meestal naar Mercedes in Roosendaal.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Saskia Roovers uit Breda een jaar geleden 9
heb een private lease Smart four four. Zeer tevreden. Gisteren na het tanken startte de auto niet meer. Lege accu. Door de 24/7 ondersteuning zou ik geholpen worden. Maar de ondersteuning van de garage zelf was top! Er kwam al snel iemand en ik kon mijn auto achterlaten bij de garage. Weggebracht naar mijn werk en na werktijd weer als nieuw (inclusief wasbeurt!!!!) opgehaald. Top service.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Ad van Oeffelen uit Bergen op Zoom een jaar geleden 10
Sinds 3 jaar zijn wij een tevreden klant bij Ruttchen Breda. De entourage en de contacten met medewerkers van de receptie, werkplaats, verkoopadviseurs: top! Iedereen die daar werkt, doet zijn of haar best om ons het gevoel te geven dat wij als klant koning zijn. Eerlijk is eerlijk: de Mercedes-Ster van deze vestiging is voor ons Remko van der Star. Binnen no-time begrijpt hij wat wij zoeken in een Mercedes. Rekening houdend met ons budget, legt hij de keuzes aan ons voor. Professioneel, sympathiek, meedenkend en goed advies! Ad en Elise van Oeffelen
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Erik van den Bergh uit Hilversum een jaar geleden 10
Afgelopen weekend een schitterende CLA shooting break opgehaald bij Rttchen Tilburg verkocht door Koen van der Pas. Hij is iemand waar een bedrijf heel zuinig op moet zijn, steeds correct snel en adequaat handelend, uiterst klantgericht en gedreven. Voor de proefrit de week ervoor heeft hij zelfs de zaak op zondag opengedaan omdat wij niet anders konden komen! Over service gesproken! Ook in de aftersales is Koen uiterst correct, hij maakt duidelijke en heldere afspraken. Ik ben dus meer dan tevreden over de aankoop bij deze firma en in het bijzonder over het \"premium\"gevoel dat Koen ons heeft meegegeven. De auto is overigens ook top :)
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Tilburg
Wim Hamer uit Hoek van Holland een jaar geleden 10
Op zaterdag 8 december 2018 met mijn vrouw een bezoek gebracht aan de schitterende vestiging van Rttchen Breda om een Mercedes E-klasse occasion te bekijken als opvolger van onze huidige E-klasse. Wat direct opviel was de prettige ontvangst door de medewerkers. Na inmiddels 7 Benzen te hebben gekocht in overwegend MB-vestigingen durf ik te stellen dat deze vestiging er in positieve zin uit sprong, niet in de laatste plaats door verkoopadviseur Remko van der Star, die door zijn sympathieke- en deskundige benadering ons al snel deed besluiten tot aankoop over te gaan. In onze ogen cht een aanwinst en een visitekaartje voor het Rttchen concern! Onze nieuwe aankoop moet overigens nog worden afgeleverd, waarover later mr, maar dit wilde ik alvast even gezegd hebben! Remko, hl veel dank, k voor je geduld, hartelijke groeten en tot later! Wim Hamer
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Johnny de Grundt uit Wamel een jaar geleden 1
Helaas na meerdere malen het voordeel van de twijfel gegeven te hebben is het resultaat zeer bedroevend. Niet klant vriendelijk.expertise twijfelachtig ,slechte analyse,bron oorzaak niet opgelost,geen feedback .afschrijving alvorens eerst een factuur te sturen.probleem is nog steeds aanwezig. verdedigend naar hoofdkantoor melden dat klant zelf sleutelt en daarmee fouten probeert te verleggen. kortom zeer slechte niet Mercedes waardige service .
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Tiel
D. Marcos uit Tilburg een jaar geleden 3
{strDeze klant heeft alleen een score achtergelaten}.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Tilburg
Rudie Vrieze uit Doetinchem een jaar geleden 9
Heb twee maanden geleden een CLA 180 bouwjaar 2017 . Ik was nog niet thuis en ik kreeg een videopresentatie van mijn aangekocht Mercedes ( gewoon super ) Ook zeer goede ervaring heb ik overgehouden met de verkoper zeer deskundig ( Sjoerd van der Wal )
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Tiel
Frans G. uit IJsselstein een jaar geleden 4
Onlangs een Mercedes GLA gekocht. Helaas bleek achteraf dat de CD wisselaar, zoals aangegeven in de verkoopdocumentatie, niet in de auto aanwezig was. De verkoper vindt dit geen probleem en doet het af met het commentaar \"dat de auto een USB ingang heeft\" en wilt dit hiaat niet corrigeren. Een Mercedes dealer onwaardig ! TIP: bekijk de auto goed en check de accessoires/optielijst voordat je een aankoop doet. Lijsten kloppen namelijk niet met de werkelijkheid ....
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
R uit Teteringen een jaar geleden 5
Niet geheel positief. Het verhaal aan de telefoon en voorafgaand aan de proefrit kwamen totaal niet overeen met de proefrit en het gesprek na de proefrit. Een problematische auto die excelente occasion werd verkocht. Kortom voor de serieuze koper, een keer extra goed nadenken! (Dealer in Breda)
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
JC Stam uit Lienden een jaar geleden 5
Afspraak om 08.00 uur aan de auto beginnen. Om 08.30 uur worden de auto\'s uit de werkplaats gereden en gaat de eerste afspraak naar binnen. Als je de receptionist op het onnodige wachten aanspreekt is het antwoord: \"Bij de tandarts moet je ook wachten.\"
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Tiel
JP Mulders uit Minderhout 2 jaar geleden 2
Meerdere moeizame reparaties gegad, werkelijk alles liep moeizaam. Facturen klopten niet en auto verkeerd terug in elkaar.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Richard In \'t veld uit Oud alblas 2 jaar geleden 10
Mijn airco laten reinigen en een storing laten onderzoeken.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
Marcel De Beer uit Landgraaf 2 jaar geleden 2
goed bedrijf alleen toen ze een trekhaak monteerde met een 13polige stekker Ging het naar mijn mening mis Wordt niet standaard de geschakelde voedig of vaste voeding aangesloten Dus nooit een trekhaak bij ruttchen eronder Laten maken.! Dit is net een broodje knakworst bestellen zonder knakworsten Gewoonweg belachelijk
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Diny v Rixel uit Vlissingen 2 jaar geleden 10
We hebben bij Rttchen in Breda een smart gekocht en net als in 2016 weer zo klantvriendelijk je voelt je daar meteen thuis en dat geeft een fijn gevoel. En Wesley is net als Dennis goed met hun werk bezig kei vriendelijk en dat vinden wij heel fijn. We kunnen niet hoger dan een tien maar ze verdienen meer, we zouden zeggen ga zo door. Met vriendelijke groetjes Diny en Jan uit Vlissingen.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Jakob Muntinga uit Malden 2 jaar geleden 10
Vandaag is onze vakantie begonnen en vanuit Nijmegen richting Zuid Frankrijk. Halverwege richting Breda kwam de melding dat remblokken vervangen dienden te worden. Ruttchen gebeld en zij bleken bereid om direct de remblokken te vervangen. Het contact en de service staan bij hen op een zeer hoog peil. Hartelijk dank daarvoor en hierbij mijn waardering 10+.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
cees maagdenberg uit Hoeven 2 jaar geleden 4
ik had intresse in de witte 250 cla heb gesproken met een vertegenwordiger zou mij bellen over de prijs niets gehoord
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Weekers uit Alkmaar 2 jaar geleden 2
Wij hadden interesse in een Mercedes C-klasse. Desbetreffende auto was voor de dealer begrippen oud (2010). De auto was alleen rijklaar mee te nemen zonder mogelijkheid op garantie (niet vermeld voor de bezichtiging). De desbetreffende auto had een aantal gebreken die zeker noemenswaardig zijn (niet vermeld voor de bezichtiging). De auto had 8 maanden geleden zijn laatste beurt nodig gehad (wederom niet vermeld voor de bezichtiging). Wij hadden om deze reden van te voren een offerte aangevraagd met een duidelijke prijsopgave, zodat wij op deze manier een onnodige rit konden besparen. Als wij bovengenoemde punten van te voren wisten, waren wij meteen afgehaakt. Dit heeft ons onnodig tijd en geld gekost. Helaas, zijn wij in onze beleving totaal niet serieus genomen, omdat het waarschijnlijk voor de grote 'mannen' van MB te Gorinchem niet rendabel genoeg was om een nieuwe klant de tijd en aandacht te geven die iedereen verdient bij het kopen van een auto.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
Paul Lemmens uit Amsterdam 2 jaar geleden 10
Geweldige ervaring. Zeer professionele partij met klantbeleving merkbaar als topprioriteit. Er was een hoop aan de hand met mijn auto en bij Ruttchen hebben ze alles gerepareerd, me kundig advies gegeven, me gedurende het proces constant eerlijk en goed genformeerd en het contact verzorgd met de Mercedes fabriek. Als kers op de taart zijn ze mijn auto komen brengen toen hij gemaakt was. Ik zou bijna zin krijgen in de volgende keer dat mijn auto weer kapot is! (Ok dat laatste is een beetje overdreven maar ze zijn extreem tof)
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Jos Timmermans uit Tilburg 2 jaar geleden 10
Wij hebben een Mitsubishi gekocht bij Tymon Pool. Wij zijn uitermate tevreden over Tymon. Alle contacten met Tymon waren zeer prettig en er heerste iedere keer een relaxte sfeer. Tymon luisterde goed naar ons zodat wij een Mitsubishi hebben gekocht die aan al onze wensen voldoet. De aflevering was echt een feestje. Complimenten voor Tymon! Ook de monteurs in de werkplaats hebben er alles aan gedaan om de auto tip top af te leveren.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Sabine Bongers uit Wernhout 2 jaar geleden 8
Mijn aygo met een kleintje op de passagiersstoel vond ik niet meer veilig. Zodoende kwamen we (met goede ervaring uit het verleden) terecht bij de Mitsubishi dealer. We werden uitermate vriendelijk geholpen. Geen gepusch, leuk gesprek en uiteindelijk een stoere ASX gekocht. Dank Tymon voor de goede uitleg van de auto!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Edwin Leidelmeijer uit Raamsdonksveer 2 jaar geleden 10
Mitsubishi lancer gekocht. Verkoper heeft echt zijn best gedaan alles in perfecte staat over te dragen, compleet met alle documenten en historie. Zeer tevreden, kom zeker terug.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Dick Jansen uit Sleeuwijk 2 jaar geleden 9
Outlander gekocht. Goed geholpen bij eerste bezoek en tweede bezoek. Door Tymon uitstekend geholpen bij dr aflevering.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Jan Mulders uit Steenbergen 2 jaar geleden 10
Eerst even gebeld met tymon Pool, keurig te woord gestaan, daarna in de zaak geweest, keurig ontvangen n een ontspannen sfeer, goed advies gehad en binnen 3 dagen hadden we onze Mitsubishi Outlander zodat we onze oude auto niet meer hoefde laten keuren, bij aflevering ruim de tijd genomen om alles uit te leggen, en kregen een paar dagen na aanschaf een appje van tymon of alles naar wens was.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Justin Brokerhof uit Breda 2 jaar geleden 10
Mooie auto gekocht bij Tymon zonder problemen. Rijd nog altijd geweldig! Bedankt voor de geweldige service!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Ed Wien uit Breda 2 jaar geleden 4
Mede door de positieve ervaringen in de reviews afgelopen zaterdag 5 mei bezoek gebracht aan de showroom. Was daar tussen ca 12.10 en 12.30 om eens orinteren voor andere auto. Veel auto's in de showroom bekeken. Mooie auto's, dat zeker. Echter de 3 of 4 verkopers hadden het te druk met hun onderlinge gesprek en koffie en daardoor blijkbaar geen tijd om zich met mij te bemoeien. Na 20 minuten maar weer vertrokken. Toch jammer zo'n gemiste kans en de manier om potentile klanten weg te jagen......
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Rob van Dieten uit Meterik 2 jaar geleden 10
Gebruikte E klasse gekocht. Netjes te woord gestaan, no nonsense eerlijke antwoorden. Vorige week auto afgehaald bij Wesley. In een woord perfect van pand tot verkoper van ontvangst tot aflevering. Jammer dat ik maar 10 punten mag geven.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Nicole M uit Giessenburg 2 jaar geleden 10
Vakkundig en vriendelijk personeel. Kreeg een lekker bakkie koffie en ze hebben me even naar de stad gebracht zodat ik kon shoppen tijdens de reparatie! Super service!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
Angela Glerum uit Sint. Willebrord 2 jaar geleden 10
Auto weggebracht om een nieuwe vooruit te laten plaatsen er werd een gratis leen auto geregeld plus de aangevraagde me adapter werd er gelijk gemonteerd, met deskundige uitleg s'morgens weggebracht s'middags weer opgehaald zeer vriendelijk personeel. Echt een plaats waar je als klant nog echt gewaardeerd wordt. Daar kunnen veel dealers een voorbeeld aan nemen. Een dikke 10 in alles.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Tilburg
Jac Nouws uit Roosendaal 2 jaar geleden 9
Paul Hooper, Is een hele goede verkoper, die je graag als klant binnen hengelt, en echt zijn best voor je doet, om een aantrekkelijke deal te bemachtigen! Maar ook de dames van de ontvangst desk, zijn super aardig en leiden je naar de gewenst afdeling
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Jan Heerema uit Rotterdam 2 jaar geleden 10
Omdat ik een proefrit wilde maken met een S had ik een afspraak gemaakt. Ik werd uiterst plezierig ontvangen, er werd van alles over de auto verteld en na enige instructie kon ik een interessante proefrit maken. Na terugkomst weer koffie met wat erbij en een evaluatie zonder enige druk om te beslissen. Heel correct en plezierig.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Ronald Tolman uit GOUTUM 2 jaar geleden 9
Uitstekende ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en bekwaam personeel en heb uiteindelijk hier mijn auto gevonden en gekocht.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
T Baldwin uit BE 2 jaar geleden 10
Bedankt voor de vrindelijke service vandaag!!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Tilburg
Arjan 3 jaar geleden 2
Met verbazing auto opgehaald na beurt incl reparaties en winterbanden. Bij ophalen alles ok, bij instappen geen reparaties uitgevoerd en geen winterbanden. Waar is de tijd gebleven dat ze tussendoor belde en aan het einde vertellen wat er (niet) gedaan is.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Tilburg
Ronald Moerings uit Breda 3 jaar geleden 8
{strDeze klant heeft alleen een score achtergelaten}.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Jos Dekrieger uit Sprang-Capelle 3 jaar geleden 10
Heb vandaag met mijn zoon Johan de Krieger zijn nieuwe Vito opgehaald.Als ouwe rot weet ik nog wel wat service moet zijn.nou de jongeman die ons hielp,geweldig goed,hij verstaat zn vak, koesteren die vent een dikke 10 waard
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Cindy Vos uit Sint Philipsland 3 jaar geleden 9
Enthousiaste verkoper, goede ontvangst en persoonlijke aandacht.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Lodewijk Matulessy uit Breda 3 jaar geleden 10
{strDeze klant heeft alleen een score achtergelaten}.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
din kortsmit uit zevenbergen 3 jaar geleden 9
zeer goed. leuk personeel zo door gaan
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
J.W. van Loon uit Rijswijk zh 3 jaar geleden 8
Zeer prettige ervaring als klant met medewerker(s). Goed contact en begripvol.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Samuel Brosens uit Breda 3 jaar geleden 10
Zeer positief met Tymon .
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Sander uit Oss 3 jaar geleden 10
Mitsubishi Outlander gekocht , wat een super fijne auto echt grandioos, net zoals de service van Timon (verkoper) Rchtten Breda. Wij zijn hier uiterst vriendelijk en eerlijk behandeld. Afspraken worden nagekomen, dit bedrijf is echt een aanrader.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Jeep de Boer uit Zoetermeer 3 jaar geleden 10
Zeer prettig, goede ontvangst, Willem Bastiaansen is een leuke, vriendelijke en deskundige verkoper!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Fulco Assendelft uit Vlaardingen 3 jaar geleden 9
Meerder keren de showroom bezocht en zelfs een keer een proefrit gemaakt. Helaas nog niets gekocht maar elke keer ben ik keurig geholpen door Tymon.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Ruud Demas uit Maastricht 3 jaar geleden 10
Ik ben niet de makkelijkste klant, maar Tymon Pool wist mijn functionele wensen met mijn budget te matchen. Daarbij gaf hij mij de service die een klant graag ziet. Hij was eerlijk over de auto, maakte met mij garantieafspraken waar ik mee uit de voeten kon en informeerde ruim na de aankoop hoe de auto beviel. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik met een autodealer te maken had die investeerderd in zijn klanten. Ondanks dat ik in Maastricht woon zal ik bij mijn volgende aankoop zeker bij Tymon langs gaan.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Maurice Jonge Poerink uit Hellevoetsluis 3 jaar geleden 10
Een jaar geleden alweer.... Wat gaat dat snel !! Mijn Smart werd bijna een jaar geleden afgeleverd bij Ruttchen Breda. Ik ben via Tymon in contact gekomen met Jody die mij vakkundig en snel een prachtige Smart ForTwo verkocht. Het hele traject van aankoop tot aflevering is echt top gegaan !! Tymon heeft mij en mijn vrouw een rondleiding gegeven in het prachtige pand en hebben ons verheerlijkt aan de mooie modellen EN het zalige gebak :-). Ik wil zowel Jody en Tymon hartelijk bedanken voor jullie zorg en service. Over twee jaar zal er toch een cabrio moeten komen. En ja dat gaat er zeker 1 bij Ruttchen worden !!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Dianne Overbeeke 3 jaar geleden 9
{strDeze klant heeft alleen een score achtergelaten}.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Cees Stapper uit Middelburg 3 jaar geleden 9
Fantastisch goed bedrijf. Tymo is een perfecte verkoper. Zeer klantvriendelijk. (Maar dat is deze klant ook)
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Joop de Veer uit Breda 3 jaar geleden 7
Fijn geholpen door Patrick. Waardeer de service en persoonlijke aandacht.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Jan Pullen uit Andel 3 jaar geleden 9
Prima ervaring bij ophalen nieuwe Mercedes C klasse bij Ruttchen Breda. Verkoopmedewerker die ook heeft geholpen bij maken van keuze /selectie nieuw auto, nam ook ruim de tijd voor uitleg van nieuwe auto bij het afhalen van de nieuwe auto. Zeer goed gevoel aan overgehouden.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
De Groot uit Gorinchem 3 jaar geleden 10
Erg vakkundig
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
Daisy Konings uit St Willebrord 3 jaar geleden 9
We z\'n heel goed naar allen tevredenheid geholpen door Patrick. We z\'n vol lof over de auto en daar kopen is voor herhaling vatbaar.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Willem Jan 3 jaar geleden 9
Recent bij Ruttchen Breda een Mercedes C gekocht. Dit mede vanwege een enthousiaste en deskundige verkoopmedewerker Patrick Gussenhoven. Patrick creerde een rustige en ongedwongen sfeer, waar de koper nog centraal staat. Waar dit bij vele andere auto garages niet meer het geval is. Ik ben een erg tevreden koper en hoop nog lang klant te kunnen blijven bij Ruttchen Breda.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Betty Clermonts uit Breda 3 jaar geleden 10
Super blij met mijn smart. Bedankt Patrick Gussenhoven voor je buitengewoon service en je deskundig advies ben helemaal happy. Lekkere koffie, gezellige mensen en een top auto.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Joyce van Heeswijk uit Oosterhout 3 jaar geleden 10
Perfecte service en meedenken van de medewerkers.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Breda
Leon van den Elsen uit Sint-Oedenrode 3 jaar geleden 9
Zeer tevreden, enthousiaste mensen
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Breda
Michou Kortrink uit Oss 3 jaar geleden 9
Hele goede ervaringen. In het bijzonder zeer te spreken over de prettige serviceverlening en deskundigheid van Willem Bastiaansen.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Chris van Leur uit Oosthuizen 3 jaar geleden 10
Geweldige service. Zowel bij de aankoop van mijn Mercedes, maar met name bij het afhandelen van een ongemak. Erik Piek heeft hierin voor meer dan 100% onze belangen op een perfecte wijze behartigd!!
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Okkes Ozturk uit Etten-Leur 3 jaar geleden 9
zeer vriendelijke en behulpzame medewerker (mvr. S.de Jong)
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Alex Schroder uit kortenberg Belgie 3 jaar geleden 10
Vandaag geweest vooreen apk en scm keuring van mijn porsche ik was geen klant bij Rttchen maar dat was geen probleem. Tijdens de keuring waren een paar kleine puntjes direct opgelost. En de rekening was slechts100,- terwijl men er zeker twee uren aan had besteed. Ben zeer tevreden en zal u bedrijf in gedachten houden als ik een nieuwe prive auto nodig heb. Alex Schroder
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Rob Koetsier uit Boskoop 3 jaar geleden 9
Ik ben via een marktplaatsadvertentie bij Rttchen terechtgekomen. De auto waar ik in genteresseerd was bleek al verkocht te zijn. Maar onze verkoopadviseur Patrick Gussenhoven hielp ons aan een andere C-klasse. Wat een fantastische medewerker van jullie bedrijf. Zeer behulpzaam, vriendelijk, niet opdringerig en geen verkooppraatjes!!! Echt top geholpen. Bedankt jongen.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Patrick Pot uit Nieuwegein 3 jaar geleden 9
Goed en snel geholpen, zeer tevreden over expertise.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Onno van der Bilt uit DORDRECHT 3 jaar geleden 10
Op 1 juli heb ik voor het eerst Ruttchen Breda bezocht om een E Coup te bekijken. Vriendelijk geholpen en later een proefrit gemaakt. Op 14 juli kon ik de auto op komen halen, wederom prettig geholpen en verder kennis gemaakt met het bedrijf. Ben vanaf de eerste dag tot de aflevering goed genformeerd door Patrick Gussenhoven.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Ton Diepstraten uit Best 3 jaar geleden 9
Afgelopen zaterdag hebben we onze nieuwe gebruikte mercedes b klasse opgehaald bij ruttchen Breda. Net zoals bij het eerste contact was ontvangst bij de receptie zeer vriendelijk. Verkoper Patrick Gussenhoven straalde rust en deskundigheid uit en was zeer klantvriendelijk. Zeer persoonlijke benadering gedurende het verkoopproces, gaf me een goed vertrouwd gevoel. Bij aflevering stond Patrick met een mooi boeket bloemen voor mijn vrouw en nam hij alle tijd om een aantal functies vd auto door te nemen Daarna kon hij afscheid nemen van een tevreden klant.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Andres Escalera uit Nieuwegein 3 jaar geleden 3
Recentelijk hier mijn auto voor servicebeurt gebracht, mijn voorruit moest ook vervangen worden vanwege een breuk. Ik had heel duidelijk aangegeven dat ik wel exact dezelfde voorruit wilde hebben. Hoewel ik tijdens de servicebeurt en het vervangen van de ruit in de zaak heb gewacht kwam niemand mij vertellen dat de ruit niet hetzelfde was en werd deze gewoon gemonteerd. Ik kwam er achter toen ik inmiddels vertrokken was. Ik ben toen direct terug gegaan en dit gemeld aan de werkplaats chef. We zijn samen naar de monteur gelopen en deze gaf toen direct aan dat dit niet hetzelfde was maar hij de ruit toch maar gemonteerd heeft. Ik heb hier over een klacht ingediend maar daar is verder niet veel mee gedaan behalve aan te geven dat zij hier niets aan kunnen doen. Ik had net zo goed naar Carglas kunnen gaan. Jammer dat dit zo verlopen is.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
Donny Putman uit Silvolde 3 jaar geleden 1
Onze bus is hiernatoe afgesleept door de anwb op een zaterdag. Ze zouden ons een prijs doorgeven per tefeloon op maandag voor ze iets zouden doen aangezien wij hem het liefst naar onze eigen garage zouden laten afslepen. Ondangs dit alles hebben ze het een en ander los getrokken en krijgen we te horen dat als we hem mee willen nemen we eerst 109,17 moeten afrekenen voor ze de bus weg laten gaan. Als uw auto/ bus nog een paar honderd meter zou kunnen rijden of u hem kunt duwen naar de volgende garage zou ik dit zeker doen!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
Annemerel uit Den Bosch 3 jaar geleden 10
Heel prettig geholpen door Erik. Ik wist niet goed wat ik wilde, maar door vakkundig advies zeer tevreden naar huis gegaan! Top service!
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Nick Derks uit \'s-Hertogenbosch 3 jaar geleden 10
Vriendelijk, eerlijk en zeer klantgericht! Ik ben hier al meerdere keren geweest en elke keer wordt ik weer positief verrast.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Tommie van Alphen uit Boxtel 3 jaar geleden 8
Vanuit mijn commercile functie bij FC Den Bosch heb ik meerdere keren samengewerkt met Rttchen Den Bosch. Een samenwerking die ik als zeer prettig ervaar en ook voor de toekomst zal worden gecontinueerd!
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Henny Hilgerdenaar uit Den Bosch 3 jaar geleden 9
Prima ervaringen. Erg service en klantgericht.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Jan 3 jaar geleden 10
Goede service, klantvriendelijk en een bedrijf wat sterk \'vooruit\' wil met de klant & servicegraad.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
anoniem 3 jaar geleden 9
Luisteren goed naar je problemen voordat men de auto inneemt voor service en onderhoud. Bij aflevering koppelt men weer goed terug wat er aan de auto is gedaan.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Ronald 3 jaar geleden 10
Prettig geholpen, goede service, fijne Mercedes B-klasse als huurauto, het persoonlijke contact met Tommy Derks vind ik erg plezierig
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Martijn Pijnenburg uit Den Bosch 3 jaar geleden 10
Eindelijk Mercedes gaan rijden. Na vele omzwervingen zijn we uiteindelijk Mercedes gaan rijden. De service, liefde en aandacht van Ruttchen zijn werkelijk van een hoog niveau, net als het merk Mercedes. Niet alleen tijdens de verkoop van de auto aan ons maar ook daarna hebben ze oog voor onze behoeftes en kunnen die (blijkbaar moeiteloos) invullen. Bedankt!
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
John Van Gils uit Eindhoven 3 jaar geleden 9
Ervaring is meer dan goed. Of je de vestiging bezoekt voor onderhoud of technische vragen ze staan je vakkundig te woord en zoeken naar oplossingen. Verkopers luisteren goed naar de wensen en vullen dit altijd goed in.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Sander Goedhart uit Oosterhout 3 jaar geleden 10
Prettig geholpen, goede service, het contact verliep erg plezierig.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Peet Goossens uit Den Dungen 3 jaar geleden 10
{strDeze klant heeft alleen een score achtergelaten}.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Thomas 3 jaar geleden 10
Topbedrijf met fantastische service!!
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Thijs uit Rosmalen 3 jaar geleden 10
Sinds ik de overstap heb gemaakt naar Mercedes weet ik de weg naar Ruttchen keer op keer te vinden. Zeer prettig en persoonlijk contact met Tommy Derks welke mij nu al meerdere malen heeft kunnen voorzien van een geweldige auto! Keep up the good work heren en dames van Ruttchen!
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Rens van den Berg uit den bosch 3 jaar geleden 10
Goede persoonlijke service waarbij ze zichtbaar dat \'stapje extra doen\'
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
anoniem 3 jaar geleden 10
Super geholpen door Tommy en Jody bij Ruttchen Den Bosch!
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Coen Waltman uit Breda 3 jaar geleden 9
Vanaf dag 1 met Sander Rozenberg een bijzonder prettig contact. Niets lijkt te veel en als het dan ergens in de lijn tussen dat eerste contact en uiteindelijke levering van mijn nieuwe eerste Mercedes Benz mis gaat, neemt hij op de juiste wijze verantwoordelijkheid. Echt top. Inmiddels de eerste kilometers gemaakt met mijn Mercedes en het gevoel is zoals de service van Sander: gewoon Top! Coen Waltman Generaal manager Eltrex Motion
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
anoniem 3 jaar geleden 10
Uitstekend geholpen door Sander Rozenberg
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
peter kivits uit breda 3 jaar geleden 1
Op 2e paasdag hebben wij, mijn vrouw en ik, uw showroom bezocht. Wij hebben kenbaar gemaakt dat wij zeer geinteresseerd waren in de nieuwe Mercedes B klasse, en dat wij graag een proefrit zouden maken in deze auto, maar dan wel in een automaat. Ik heb mijn kaartje achtergelaten en mijn gegevens zijn door een van uw medewerkers opgeslagen in een computer. Tot op de dag van vandaag heb ik nog niks van u vernomen. Wat ik een beetje vreemd vind. Gelukkig voor ons was een andere Mercedes vestiging wel bereid om ons een proefrit te laten maken, en zijn wij ook zeer tevreden met onze nieuwe aanschaf, de Mercedes B klasse, AMG styling.
Geachte heer en mevrouw Kivits,

Hartelijk dank voor uw klacht en onze excuses voor het niet naar behoren reageren door de verkoop afdeling. Wij begrijpen dat u inmiddels contact heeft gehad met onze vestigings manager en wij zullen hierin intern actie op ondernemen.

Wij wensen u vele veilige kilometers in uw nieuwe Mercedes Benz B klasse en hopen u wellicht te mogen ontmoeten voor onderhoud van deze prachtige auto.

Met vriendelijke groet,
Petra Roovers
Afdeling Customer Support.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Fleur van Dinteren uit Breda 3 jaar geleden 9
Ik ben super geholpen bij de schade afdeling van Ruttchen! Randy, bedankt! Hopelijk heb ik niet vaker schade, maar zo wel tot dan!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Tom van Dijk uit Schijf 3 jaar geleden 8
Erg goed geholpen en zeer tevreden!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Andr van Linden uit Putte 3 jaar geleden 10
contact gehad met Sander Rozenberg van Ruttchen Breda. Vanaf het eerste moment tot en met de aflevering in n woord super ! Bijzonder vriendelijk, professioneel en ter zake kundig. Voor de aflevering en uitleg over de auto werd ruim de tijd genomen. Een aanrader !!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Jurrin van Vliet uit Barendrecht 3 jaar geleden 10
Afgelopen vrijdag mijn nieuwe auto opgehaald. Meer dan lof over de ontvangst en de uitleg. Keurig netjes en er werd goed de tijd genomen. Complimenten!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
T.J.N. Vinks uit Heerjansdam 3 jaar geleden 10
Uitstekend, vriendelijk en deskundig personeel. Mooi pand met goede faciliteiten.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Jos Wanrooij uit Oud gastel 3 jaar geleden 10
Super goed
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
C.N Volk uit Kaai 12 3255ag Oude Tonge 3 jaar geleden 10
Prima service, heerlijke koffie en vriendelijke, aktieve verkoper. Dhr. Remco van der Star
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Marco Schijf uit Breda 3 jaar geleden 9
Deskundige hulp, vriendelijk. Niet opdringerig.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Ren Kuijstermans uit OUD GASTEL 3 jaar geleden 8
{strDeze klant heeft alleen een score achtergelaten}.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Erik van der Wegen uit Steenbergen 3 jaar geleden 10
We hebben een prachtige B klasse gekocht bij Ruttchen in Breda. We zijn echt heel netjes en goed geholpen, vanaf de koop tm de aflevering is het precies volgens afspraak gegaan. Dit geeft een fijn en vertrouwd gevoel en we zijn erg blij met onze aanwinst. De verkoop heeft Willem gedaan en de aflevering heeft Patrick gedaan, hartstikke bedankt en zeker tot ziens.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Iwan Van de Geer uit Eindhoven 3 jaar geleden 8
Ben perfect beholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Nico Maas uit Etten-Leur 3 jaar geleden 8
{strDeze klant heeft alleen een score achtergelaten}.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Kevin Kosman uit Den Bosch 3 jaar geleden 9
Goede service zowel aan de verkoop als service kant.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Bart (Snijders Advocaten) Huijs uit \'s-Hertogenbosch 3 jaar geleden 9
Al enkele jaren is Ruttchen Den Bosch onze partner in mobiliteit. Als kantoor willen we onderscheidend en persoonlijk zijn en dit alles zien wij terug bij Ruttchen. Meedenken en aandragen van oplossingen is voor ons echt een meerwaarde als het gaat om een samenwerking. Met straks een volledig nieuwe showroom zal de beleving alleen maar beter worden.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Joop Hover uit \'s-Hertogenbosch 3 jaar geleden 9
Geweldige service, goed advies, doen wat er gevraagd wordt, complimenten aan het hele team
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Bob 3 jaar geleden 10
Uitstekende service en prettige behandeling.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Danny Snijders uit Vught 3 jaar geleden 10
Top service, zeer persoonlijk en correct.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Collin Bell uit Den Bosch 3 jaar geleden 10
Ruttchen Den Bosch denkt enorm met je mee, geen probleem is te groot. Dankjewel voor de top service.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Peter uit Den Dungen 3 jaar geleden 10
Goed advies. Service uitstekend en afspraken correct nagekomen. Prima!
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Edward van Wonderen uit Den Bosch 3 jaar geleden 10
Mijn Mercedes A180 komt oorspronkelijk van Wensink Zwolle. Na mijn verhuizing naar Den Bosch heeft Rttchen de zorg voor mijn auto prima overgenomen. Recentelijk heb ik de auto voorzien van een mooie velgen set en kijk ik uit naar nog vele jaren rijplezier.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
Pieter Bal uit Sommelsdijk 3 jaar geleden 8
Prima begeleiding tijdens het selecteren van de nieuwe auto.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Martin V uit Naarden 3 jaar geleden 10
Verkoper in Den Bosch gaf scherpe deal voor een zeer nette B-klasse occasion. Twee niet direkt zichtbare mankementen zijn keurig in de weken na aflevering verholpen door de werkplaats in Gorinchem. Vriendelijk en deskundig personeel aldaar. Mijn volgende auto koop ik weer bij Ruttchen.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Erik-Jan de Moulin uit Houten 3 jaar geleden 10
Voor de eerste keer in contact gekomen met dit bedrijf. Een zeer goede persoonlijke eerlijke benadering door de heer Van Schutterhoef gaf ons vertrouwen en trok ons heel snel over de streep om een andere auto te kopen.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Erik-Jan de Moulin uit Houten 3 jaar geleden 10
Voor de eerste keer in contact gekomen met dit bedrijf. Een zeer goede persoonlijke eerlijke benadering door de heer Van Schutterhoef gaf ons vertrouwen en trok ons heel snel over de streep om een andere auto te kopen.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
Bianca Vernooij uit Nederhorst den Berg 3 jaar geleden 10
Wij hebben telefonisch een auto gekocht, wij zijn vriendelijk en vakkundig te woord gestaan door Eric Debbaut. Wij waren eerst bij Stern in Hilversum geweest daar wordt je niet echt serieus genomen. Wij kwamen voor de CLA aanbieding maar namen niet echt de moeite om een auto voor ons te vinden. Via de internet zijn wij bij Ruttchen uitgekomen (niet echt in de buurt). Wij zijn super blij met deze mooie nieuwe auto. Ik heb een paar keer telefonisch contact met Eric Debbaut gehad en heeft alles super geregeld!!!!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Tilburg
Andr Bouw uit Someren 3 jaar geleden 10
{strDeze klant heeft alleen een score achtergelaten}.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Veghel
Roeland van Rixtel uit Rosmalen 3 jaar geleden 9
Uitstekende service en ontvangst zeer prettige behandeling.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch
George Bolk uit Capelle aan den ijssel 3 jaar geleden 9
Vanmorgen bij dit bedrijf zeer goed geholpen met storing pts systeem hier staat klant nog centraal .bij het opmaken van factuur bleek ik goedkoper uit te zijn dan wat afgesproken was hulde voor deze vestiging
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
Arnold Knottnerus uit Zevenbergen 3 jaar geleden 9
De selectie, aanschaf en levering van mijn nieuwe E-serie is uitstekend verlopen. Onderhandeling, levertijd en leveromvang; alles klopt. Complimenten voor de efficintie.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Corine Broekhuizen uit Laren 3 jaar geleden 10
Ik heb contact gehad met Sander Rozenberg voor de aanschaf van een nieuwe leasewagen. Ben zeer netjes en professioneel behandeld, hij stond altijd klaar voor vragen en wist zeer snel te reageren (wat zeer handig is als je iets op korte termijn geregeld wilt hebben). Ook zeer mooie showroom, met vele leuke speeltjes. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Chris Kinders uit Berkel-Enschot 3 jaar geleden 10
Perfecte service en goede kennis van de auto. Veel aandacht bij aflevering van de auto wordt erg gewaardeerd.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Jan Poppelier uit Gorinchem 3 jaar geleden 5
Geen klantvriendelijke en ondeskundige verkoper. Afspraken worden niet nagekomen / teruggetrokken. Tijdens twee bezoeken (informatie en proefrijden) geen eens een kop koffie aangeboden. Klachtgesprek met directeur is prima geweest, heeft toegezegd verbeteractie te ondernemen naar zijn verkopers. Uiteindelijk niet gekozen voor een nieuwe Mercedes omdat het totaal plaatje advies en prijs (inruilpremie) niet klopt. In Gorinchem weten ze al dat ze dit jaar niet de prijs winnen m.b.t. klant op nr 1 en daar leggen ze zich bij neer. Geen moeite meer voor nieuwe klant. Onze ervaringen bij Rttchen Breda zijn een stuk positiever. We hadden echter al een verkoper in Gorinchem en moesten daar naar terug. Uiteindelijk wel een nieuwe auto gekocht, maar van een ander merk.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
anoniem 3 jaar geleden 1
Langs gereden in Breda. Radio+gps was uitgevallen.Ze wilden geen zekering vervangen. Moet week later terugkomen + vervangend vervoer regelen. Zelf maar zekering vervangen. Erg slechte service dus
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Rene van Heeren uit Bunschoten Spakenburg 3 jaar geleden 9
Contact met de verkoper de heer Rozenberg was zeer correct en kundig. Hij deed er alles op een positieve manier om mij het Mercedes gevoel te geven. Dit is gelukt heb en nieuwe Mercedes CLA Coupe gekocht. Waarbij de heer Rozenberg goed zijn best heeft gedaan om tot een mooie deal te komen, inruil huidige auto versus nieuwe Mercedes.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Kadir Cobanlar uit Oosterhout 3 jaar geleden 10
Een goed ervaring met zowel de verkopers als de mannen bij de werkplaats! Zeer vriendelijk en goed behandeld, voor andere klanten ook zeker een aanrader om bij rttchen personenwagens te Breda langs te gaan. Alles is tot de kleinste puntjes goed verzorgd en continu op de hoogte gehouden.
Dank u wel voor uw positieve beoordeling op Klantenvertellen.nl!

Team Rttchen Autowereld
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
anoniem 3 jaar geleden 2
Werd totaal niet serieus genomen. 1 dag later bij een andere dealer gekocht. Aanfluiting.
Geachte heer,

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om deze beoordeling te geven. Wij betreuren uiteraard het feit dat u het gevoel heeft gehad dat u niet serieus werd genomen. Daarover komen wij graag met u in contact. Uw e-mail adres komt echter niet in ons bestand voor. Wij kunnen daarom niet telefonisch contact met u opnemen.

Wij horen graag uw verhaal.

Als dank voor de moeite sturen wij u graag een attentie toe.

Met vriendelijke groet,

Rttchen AutowereldLouwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
John Rijnhoud uit Dordrecht 3 jaar geleden 10
Sinds 1 dag heb ik de Mercedes C-klasse C300h Estate in gebruik. De eerste indrukken zijn geweldig. Wat een fijne auto. Ik weet zeker dat ik deze auto met plezier ga berijden. Ik werd bij de keuze voor deze auto op een zeer prettige manier geholpen door Sander Rozenberg. Hij heeft dit werkelijk op een zeer enthousiasmerende wijze gedaan. Ook bij de aflevering was hij zeer behulpzaam en informatief.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Jeroen Sprenkels uit Zundert 3 jaar geleden 8
Na wat moeizame start ben ik zeer tevreden over hoe Jouk de zaken heeft opgepakt en heeft geregeld. Zowel in hrt offerte proces als de levering. Ik heb nu een geweldige auto en het gedeelde enthousiasme vanuit Jouk maakte de ervaring van het \"kopen van een mercedes\" alleen maar leuker!
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Chris uit Breda 4 jaar geleden 1
Als je een auto aanschaf van niet eens 2 jaar oud en met 25.000 kilometer op de teller, verwacht je een fatsoenlijke auto. C klasse 2014 ( w205 ) Zonder piepen en kraken. Als er iemand uitstapt vanuit de passagier stoel voor, geef de boardcomputer een waarschuwing piep aan van minimaal 2 minuten wat heel erg vervelend is. Ik heb deze 2 punten aangegeven bij ruttchen. Volgens de deskundige is het heel normaal, als er iemand uitstapt dat de gordel alarm nog 2 minuten afgaat. Ik heb hiervoor een e klasse 350 gereden uit 2009 als er bij mij iemand uitstapt ging gordel alarm direct uit. Krijg je te horen \' dat kan want je rijd nu in een c klasse en geen e klasse \' hoe durf je zoiets te zeggen!!!!!! En hoe kan een stuurhoes na 25.000 kilometer al versleten zijn? Is geconstateerd door Mercedes. En kan vervangen worden voor 350. Mijn auto heeft stergarantie, op de website van Mercedes staat dat stergarantie gelijk is aan fabrieksgarantie. Ik merk er niks van! Mercedes maakt mooie auto\'s ! Maar service is onacceptabel.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
F Blok 4 jaar geleden 9
{strDeze klant heeft alleen een score achtergelaten}.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
Erik uit Sint Oedenrode 4 jaar geleden 10
Ik ben erg tevreden over de service. Tijdens de werkzaamheden word ik prima op de hoogte gehouden van eventuele extra werkzaamheden/onkosten. Zeer vriendelijke en goed opgeleide monteurs
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Veghel
Peter De Paauw uit Bergschenhoek 4 jaar geleden 9
Meerdere introducties gehad van diverse personenauto\'s. Service en klant vriendelijkheid top
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
r Redelijkheid uit sliedrecht 4 jaar geleden 9
Erg open bedrijf, persoonlijke benadering. Net dat beetje extra.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
Stefan Bakker uit Dordrecht 4 jaar geleden 9
Prettig bedrijf waar ik met m\'n 20 jaar oude auto gewoon het gevoel krijg dat ik welkom ben. Oprecht advies (ivm leeftijd) en kundige reparatie. Ik rij er met een smile vandaan omdat de auto weer prettiger rijdt. Ik rij er dan ook graag voor om.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
S. 4 jaar geleden 9
- Vriendelijk en vakkundig personeel. - Duidelijke afspraken m.b.t. werkzaamheden en prijs. - Open communicatie, geen geheimen.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
Martijn Schepers uit Oosterhout 4 jaar geleden 10
Dit is een test
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Peter van Vugt uit Oosterhout 4 jaar geleden 7
Bij vragen moet je dikwijls op antwoord wachten.Ik heb al een jaar een probleem met de radio,maar een goed antwoord van de wekrkplaats heb ik nog niet vernomen.
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Hans Rijsdijk uit Gorinchem 4 jaar geleden 9
Vriendelijke ontvangst,deskundig personeel en hulpvaardig. Terugkoppeling indien nodig. Al met al ,een dealer die er mag wezen,toppie
Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Gorinchem
anoniem 4 jaar geleden 9
Meer dan prima service vanuit Verkoop adviseur Ruben.
Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch

Wij durven te beweren dat u bij Louwman Mercedes-Benz altijd de beste deal sluit.

van A tot Actros

Naast een goede (inruil)prijs en interessante acties krijgt u vaak een leuke attentie bij uw aankoop én bent u daarna aangesloten bij onze community. Dat houdt in dat u regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen krijgt en u uitgenodigd kunt worden voor allerlei events.


Mobiliteit voor iedereen

Voor iedereen is er een Mercedes-Benz; van de A-Klasse tot de Actros. Voor de particulier tot de zakelijke rijder. Van één auto tot een hele vloot. Elektrisch of benzine aangedreven.

Van aanschaf tot onderhoud u kunt met alles bij dezelfde dealer terecht: Louwman Mercedes-Benz.Hij ook van jou

Op een bestelwagen van Mercedes-Benz kun je vertrouwen. Hij staat altijd voor je klaar en knapt zonder morren het zwaarste werk voor je op. En dat blijft hij ook doen als je 'm laat onderhouden door de Mercedes-Benz dealer. Zo blijft je bestelwagen, ongeacht zijn leeftijd, even betrouwbaar en veilig als een nieuwe.

 • Heldere opbouw van werkzaamheden
 • Scherpe adviestarieven
 • Onderhoud door gespecialiseerde technici met gebruik van officiële diagnose-apparatuur
 • Controle laatste software-updates, inclusief gratis verbeteracties
 • Jouw bestelwagen is en blijft 100% Mercedes-Benz dankzij het gebruik van originele onderdelen
 • Optimaal behoud van kwaliteit, veiligheid en waarde van uw bestelwagen
 • 24/7 pechhulp door heel Europa met MobiloVan

Passie voor het merk

Passie voor het merk en loyaliteit van onze klanten belonen wij graag door hen mee te nemen naar het hart van Mercedes-Benz; de fabrieken in bijvoorbeeld Düsseldorf, Würth, Stuttgart of Vitoria.

Een Mercedes-Benz rijden ís een beleving en wij delen graag die passie voor auto's door Formule 1 te kijken met vele andere Formule 1 fans in één van onze showrooms.


Why not?

Een Mercedes-Benz rijden is heel aantrekkelijk door de hoge restwaarde en een lage kilometerkostprijs. Ook door connectiviteit systemen zoals MB Pro waarmee wagenparkbeheerders eenvoudig aangesloten zijn op de voertuigen en tijdig onderhoud in kunnen plannen. Met ServiceCare sluit u eenvoudig een contract af waarmee u vooraf voor een vast laag maandbedrag ontzorgt bent in reparatie en onderhoud.

Kortom, wij kunnen geen reden bedenken waarom u geen Mercedes-Benz zou willen rijden! U bent welkom in onze showrooms om kennis te komen maken.


 

Waar bent u naar op zoek?