• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Meer dan een truck.

De eActros en zijn services.

  •  

De eActros en zijn services.

 

Missie: lokaal emissievrij.

Een nieuw tijdperk voor de transportsector breekt aan. Lokaal emissievrij, duurzaam. Charged & Ready voor de toekomst.

De sleutel tot CO₂-neutraal transport.
Profiteer over het hele traject – door stil, lokaal emissievrij rijden en onze expertise bij het inrichten van de stroomvoorziening.

Contact Truck team

De eActros en zijn services

Duurzaam, toekomstgericht, gedreven door innovatie en stil: dat is de eerste volledig elektrische truck van Mercedes-Benz. Maar de eActros is meer dan een truck. Deze is onderdeel van de geïntegreerde eActros oplossing, die behalve de truck met de klassieke services ook nog de nieuwe eConsulting en innovatieve digitale oplossingen bevat. Alles om een stukje dichterbij de doelstelling van lokaal emissievrij rijden te komen.

Actieradius.
Accucapaciteit van zo'n 315 of 420 kWh.
Er kunnen trajecten van 300 km of maar liefst 400 km worden afgelegd.

Opladen.
Met een laadvermogen van 160 kW duurt het iets meer dan een uur om van 20 naar 80% (met drie accu's) of ongeveer anderhalf uur (met vier accu's) om weer de weg op te gaan.

eConsulting.

De nieuw ontwikkelde eConsulting is een uniek consultingaanbod dat alle benodigde oplossingen biedt voor alles wat met eActros te maken heeft: van het eerste consult tot en met de ingebruikneming. Een team van nationale specialisten en internationale experts begeleidt u holistisch op uw weg naar eMobility en stap voor stap naar een CO2-vrije toekomst.

Het eConsulting-proces:

  • Routeanalyse en stroomvoorziening.
  • Conceptontwikkeling en kostenanalyse.
  • Integratie in de bedrijfsactiviteiten.

Digitale oplossingen.

Wie ver wil komen, mag niet stilstaan. Daarom blijven wij onze manier van werken steeds ontwikkelen, met één doel voor ogen: uw werk eenvoudiger en efficiënter maken en de connectiviteit verbeteren - of u nu achter het stuur of uw bureau zit.

De digitale cockpit.
Chauffeurs profiteren bij hun werk vooral van de Multimedia Cockpit met volledige connectiviteit.

Het Fleetboard Portal.
De bron voor digitale oplossingen van Mercedes-Benz Trucks en bedoeld om het werk van wagenparkbeheerders te verlichten.

 

Waar bent u naar op zoek?