• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

De droom voor elke chauffeur. De Actros Edition 2.
Een exclusieve truck voor de echte fan.

Een blijvende indruk.

Na het succes van de Edition 1 brengt Mercedes-Benz Trucks een nieuwe exclusieve Actros op de markt. De Edition 2, waarvan wereldwijd slechts 400 exemplaren worden gemaakt, is direct te herkennen aan designaccenten zoals een patroon van Mercedes-Benz sterren aan de zijkant van de truck. Met zijn bijzondere kenmerken en unieke uitstraling, maakt de Edition 2 een blijvende indruk. Elke rit weer. 

Exterieur.

Op-en-top Edition 2. Met het maansteengrijze voertuigfront en individueel te kiezen cabinekleur, frameafdekking bij trekkers en exclusief opschrift op de zonneklep onderscheidt dit bijzondere model zich duidelijk en weet terecht alle blikken op zich gericht.


Interieur.

In het interieur overtuigt de Edition 2 niet alleen door de functionaliteit van de innovatieve MultiMedia Cockpit, maar ook door het tijdloze design. Van het zwarte lederen stuurwiel en deurgrepen in leder met amandelbeige stiknaden tot de 3-delige vloermat met opgestikte Mercedes-Benz ster. Van het dashboard in zwart nappaleder en interieurdelen in carbonlook tot en met het dakluik met sfeerverlichting. Een droom voor iedere chauffeur.

Proefrit

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?