Rüttchen Automotive B.V. gecertificeerd als officieel
Mercedes-Benz Van ProCenter


Rüttchen Automotive B.V. voldoet aan streng eisenpakket
• Van ProCenter uniek serviceconcept van Mercedes-Benz Vans
• Kwaliteit Mercedes-Benz dealerorganisatie hoog gewaardeerd door zakelijke markt
• Van ProCenter biedt extra services en voordelen voor bestelwagenklanten


Mercedes-Benz Nederland heeft de serviceverlening op een uniek hoog niveau geplaatst door twee jaar geleden een landelijk netwerk van Mercedes-Benz Van ProCenters op te starten. Het doel daarvan is om klanten met een bestelwagen van Mercedes-Benz zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dat proces is inmiddels volledig afgerond en alle Mercedes-Benz bestelwagendealers zijn nu officieel gecertificeerd als Van ProCenter. Rüttchen Automotive B.V. voldoet hiermee aan de strenge eisen. Alle bestelwagenklanten in de regio Breda, Veghel, Den Bosch, Tilburg, Gorinchem en Tiel kunnen daamee blijven rekenen op een uitgebreid pakket aan services en voordelen.


Van ProCenter Rüttchen Automotive B.V.

Rüttchen Automotive B.V. behoort tot het landelijke netwerk in Nederland van Mercedes-Benz Van ProCenters. De vestigingen in Breda, Veghel, Den Bosch, Tilburg, Gorinchem en Tiel zijn officieel gecertificeerd door een externe instantie, omdat ze voldoen aan een groot pakket aan eisen op het gebied van klantenservice. Daarmee kunnen ondernemers met één of meerdere bestelwagens van Mercedes-Benz rekenen op een uitgebreide serviceverlening.


Van ProCenter

Mercedes-Benz heeft VanPro ontwikkeld om extra voordelen te bieden aan ondernemers met een Mercedes-Benz bestelwagen. Deze zakelijke doelgroep wil volledig kunnen vertrouwen op bedrijfsmatige en voortdurende mobiliteit. Daarom heeft Rüttchen Automotive B.V. als Van ProCenter het volledige bestelwagenaanbod beschikbaar, zijn er speciaal opgeleide verkoopadviseurs voor de zakelijke markt, is de op- en ombouw expertise in huis aanwezig en gelden er ruimere openingstijden. Voor veel ondernemers geldt een ‘9 tot 5’ mentaliteit namelijk niet. Wanneer een bestelwagen voor onderhoud of reparatie in de werkplaats staat, is er ook altijd vervangend vervoer beschikbaar zodat de mobiliteit gewaarborgd blijft. Tevens kan men gebruikmaken van de haal- en brengservice van het Van ProCenter.

Jorus Vos, Managing Director van Mercedes-Benz Vans BeNeLux is verheugd over de certificering van Rüttchen Automotive B.V. als Van ProCenter. Hij licht toe: “Een Van ProCenter voorziet in een 100% bedrijfsmatige mobiliteit, ruime openingstijden, passend vervangend vervoer en indien gewenst een haal- en brengservice. Het programma is ook ontwikkeld om extra voordelen te bieden aan gebruikers van een Mercedes-Benz bestelwagen. Het tweemaal op rij winnen van de titel Bestelauto van het Jaar en de kwaliteit van de dealerorganisatie, mede vormgegeven door de Van ProCenters, staan aan de basis van het succes van onze bestelwagens. Een topwaardering halen is al moeilijk, een topwaardering behouden is nog veel moeilijker.”
Peter van Bebber, Verkoopdirecteur Vans van Rüttchen Automotive B.V. is trots op zijn team. “Er is door het gehele team keihard gewerkt om dit certificaat te behalen. De eisen die worden gesteld zijn hoog en wij als Rüttchen willen daar graag allemaal aan voldoen. En liever nog meer, om zo de verwachtingen van onze klanten te overtreffen”.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart