ServiceCare


Just drive we take care


Flexibele en langdurige bescherming van uw bestelwagen met de ServiceCare pakketten van Mercedes-Benz
Van uitgebreide garantie tot veelzijdig onderhoud – onze ServiceCare pakketten zijn bedoeld om u te ontzorgen. Zodat elke rit voorspelbaar en probleemloos verloopt, zonder financieel risico. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoge werkplaatskosten en uw bestelwagen blijft in topconditie.

Uw voordelen in ťťn oogopslag:

  • Transparante prijzen/koste
  • Flexibiliteit: op maat gemaakte pakketvoorwaarden en kilometrages
  • Zekerheid
  • Maximale mobiliteit
  • MobiloVan: gratis pechhulp in heel Europa [1]

Mercedes-Benz ServiceCare – Complete.

 

Het servicepakket met complete dekking.
Wanneer u op zoek bent naar een servicepakket met complete dekking is Mercedes-Benz Complete de beste oplossing. Met dit pakket zijn alle onderhoudswerkzaamheden, inclusief reparaties en slijtageonderdelen, gedekt tegen een vast maandelijkse bedrag [1]. Met Mercedes-Benz Complete is uw bestelwagen maximaal inzetbaar en houdt u grip op de kosten.


Mercedes-Benz ServiceCare – Maintenance.


Uw bestelwagen blijft in topconditie.
Dankzij de regelmatige en accurate controle van de belangrijkste onderdelen en functies blijft uw bestelwagenuitstekend en betrouwbaar presteren. Onderhoud voorkomt onnodige reparatiekosten en beperkt stilstand. Mercedes-Benz Maintenance omvat de onderhoudsbeurten conform de richtlijnen van de fabrikant en verhoogt zo de inruilwaarde van uw voertuig.


Mercedes-Benz ServiceCare – ExtendedWarranty.

 

Meer garantie, meer zekerheid.
Mercedes-Benz ExtendedWarranty biedt een uitgebreide aansluitend aan de fabrieksgarantie. Het beschermt u tegen onvoorziene reparatiekosten en omdat u geen eigenrisico heeft, profiteert u van transparante, aantrekkelijke voorwaarden.

> Maak nu uw persoonlijke berekening

[1] Mercedes-Benz MobiloVan geldt in de op dat moment actuele versie voor modellen van de Sprinter, Vito, Citan en Marco Polo ACTIVITY. Voor alle modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012 is MobiloVan twee jaar geldig zonder enige serviceverplichtingen. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt bij een erkende Mercedes-Benz dealer verlengd, met een maximum van 30 jaar. Voor de modellen van de V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON geldt de dekking van Mercedes-Benz Mobilo in de op dat moment actuele versie.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart