Bedrijfsprofiel


Louwman Mercedes-Benz, opgericht als RŁttchen Autowereld in 1948 en sindsdien uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie waar de familiesfeer altijd bewaard is gebleven. Louwman Mercedes-Benz is officieel dealer van Mercedes-Benz personenwagens, vans en trucks en daarnaast van smart, FUSO en Mitsubishi. Met vestigingen in Breda, Den Bosch, Gorinchem, Tiel, Tilburg en Veghel is er altijd een Louwman Mercedes-Benz vestiging bij u in de buurt. 


Louwman Mercedes-Benz is trots onderdeel van de Louwman Dealer Group. 
Vertrouwen 

Het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten is het dagelijkse streven van alle ruim 300 betrokken medewerkers. En dat dit loont, blijkt uit het feit dat Louwman meerdere keren de Klanttevredenheidsprijs van Mercedes-Benz heeft behaald.Mobiliteitspartner 

Wij zijn uw partner voor Mercedes-Benz personen, bestel- en vrachtauto’s, smart, Mitsubishi personenauto’s en Fuso.  MilieuOok maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons aan de orde van de dag. Wij uiten dat door een breed groen modellengamma, maar ook in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Sinds 2015 heeft elke vestiging zich gecommitteerd aan een lokaal Maatschappelijk Verantwoord project.


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart