Mercedes-Benz Rent.


Het onmiskenbare gevoel van rijden in een Mercedes-Benz laat zich niet in ťťn woord beschrijven. De luxe, het comfort en de ongeŽvenaarde rijdynamiek zijn in het DNA van Mercedes-Benz verankerd. Logisch dat u ook voor een tijdelijke mobiliteitsbehoefte, privť of zakelijk, graag in een Mercedes-Benz stapt. Met Mercedes-Benz Rent kunnen wij maximaal in deze behoefte voorzien!


Met Mercedes-Benz Rent blijft u altijd mobiel. Hebt u een vervangende auto nodig, gaat u op zakenreis of wilt u met een (ruimere) auto op vakantie? Wij hebben de vervangende of huurauto die u zoekt. U bent verzekerd van een snelle levering tegen scherpe tarieven en heldere voorwaarden.


Vanaf prijzen
Er is een uitgebreide reeks modellen in verschillende uitvoeringen, motorisering en transmissies beschikbaar. Er is al een Mercedes-Benz Rent Citan beschikbaar vanaf € 53,72 per dag (excl. btw).


Shortlease
Hebt u voor meerdere maanden een auto nodig, maar wilt u geen lange termijn verplichtingen aangaan? Dan is Shortlease wellicht iets voor u. Met Shortlease bieden wij u de mogelijkheid om een leasecontract af te sluiten met een looptijd van 3 maanden tot 1 jaar.
In onderstaande prijslijst kunt u zien welke modellen aangeboden worden met Mercedes-Benz Rent. Het kan voorkomen dat niet ieder model op ieder moment beschikbaar is. Vraag ons daarom naar de actuele beschikbaarheid.


Download de prijslijst verhuur en shortlease


 

 

 


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart