• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz Rent.

Huren opnieuw uitgevonden.

Het onmiskenbare gevoel van rijden in een Mercedes-Benz laat zich niet in één woord beschrijven. De luxe, het comfort en de ongeëvenaarde rijdynamiek zijn in het DNA van Mercedes-Benz verankerd. Logisch dat u ook voor een tijdelijke mobiliteitsbehoefte, privé of zakelijk, graag in een Mercedes-Benz stapt. Met Mercedes-Benz Rent kunnen wij maximaal in deze behoefte voorzien.

Met Mercedes-Benz Rent blijft u altijd mobiel. Hebt u een vervangende auto nodig, gaat u op zakenreis of wilt u met een (ruimere) auto op vakantie? Wij hebben de vervangende of huurauto die u zoekt. U bent verzekerd van een snelle levering tegen scherpe tarieven en heldere voorwaarden. 

Mercedes-Benz Rent mogelijkheden.

Vanafprijzen.

Er is een uitgebreide reeks modellen in verschillende uitvoeringen, motorisering en transmissies beschikbaar.

Er is al een Mercedes-Benz Rent Citan beschikbaar vanaf
€ 40,50 per dag (excl. btw).

Mercedes-Benz Rent mogelijkheden.

Shortlease.

Heeft u voor meerdere maanden een auto nodig, maar wilt u geen lange termijn verplichtingen aangaan? Dan is Shortlease wellicht iets voor u. Met Shortlease bieden wij u de mogelijkheid om een leaseovereenkomst af te sluiten met een looptijd van 3 maanden tot 1 jaar.

In onderstaande prijslijst kunt u zien welke modellen aangeboden worden met Mercedes-Benz Rent. Het kan voorkomen dat niet ieder model op ieder moment beschikbaar is. Vraag ons daarom naar de actuele beschikbaarheid. 


 

Waar bent u naar op zoek?